Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

8,5 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
8,9
Bekvämlighet
8,6
Boendets läge
7,7
Faciliteter
8,7
Personal
9,1
Prisvärt
8,3
Recensioner
    se
    10
    5 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Sten
    se
    8,8
    8 oktober 2017
    Lite för långt till city för att gå, taxi är dock ganska billigt att åka. Alla i personalen utom en var väldigt dåliga på engelska.
    Fint område i lugn miljö
    Martin
    se
    10
    1 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Ulrika
    se
    9,6
    31 juli 2017
    Kanske läget är lite avsides, men i ett lugnt område. Det fanns bussar i närheten och gångavstånd till stranden om det inte var för varmt.
    Ett litet mysigt familjärt boende med underbar ägarinna som fanns till hands och var behjälplig. Härligt med poolen att svalka sig i när man kom hem efter stranden. Åker gärna hit igen.
    Malin
    se
    9,6
    25 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jonas
    se
    7,9
    25 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Oliver
    se
    9,6
    18 juli 2017
    Otroligt bra och prisvärt.
    Inget. Kunde dock legat lite närmare centrum
    Trevlig personal, fin pool, inget att klaga på.
    Ian
    se
    9,6
    13 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Daniel
    se
    8,3
    13 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Karin
    se
    9,2
    6 juli 2017
    Våra ungdomar tyckte inte att bäddsoffan var så bekväm. I övrigt var allt utmärkt!
    Fint trädgård och poolområde.
    Pia
    se
    10
    15 juni 2017
    Familjärt och mycket bra lägenhetshotell med pool i trädgården!
    Det var långt att gå till gamla stan, men å andra sidan var det billigt med taxi, speciellt för oss som var fler.
    Den stora balkongen och den uppvärmda poolen ! Den mycket tillmötesgående och trevliga värden 😊 Vi hyrde bil några dagar, vilket kan rekommenderas! Åk gärna till någon av de fina nationalparkerna, vi var i Krka , vilket var ett bra val.
    Rose-Marie Albertsson
    se
    10
    8 juni 2017
    En helt fantastisk värdinna och ett underbart boende. Stor fin lägenhet. Fin uteplats att äta frukost på. Nära till affär. Servicen var perfekt. En stor kram till Vresna.
    ingbj
    se
    8,3
    28 maj 2017
    Mycket trivsamt boende.
    Att det inte gick att betala vistelsen med bankkort.
    Mycket trevligt välkomnande med en karaff vin.
    malin
    se
    10
    22 maj 2017
    Värt varje krona prisvärt
    Wifi urdålig
    Trevligt fräscht lugnt litet hotell mkt trevlig personal
    Jessica
    se
    10
    18 maj 2017
    rekommenderas varmt
    Har inget att klaga på.
    Ett helt fantastisk hotell! Bara positivt att säga om Villa Vanilla. Servicen va av toppklass, ägarinnan va helt fantastisk. Hjälpte till med allt man önskade och alltid glad och trevlig. När vi kom serverade hon oss vin, en kväll överraskade hon med en flaska vin när hon visste att vi skulle spendera kvällen på terrassen. Hjälpte till med transfer till och från flygplats.
    Mohammad Reza
    se
    7,9
    13 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    moaxen
    se
    4,6
    10 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Nicole
    se
    9,6
    3 maj 2017
    Familjärt underbar värdinna perfekt för kompisgäng underbar frukost
    Underbart familjärt
    Maria
    se
    7,5
    30 april 2017
    Mycket trevlig och gästvänlig värdinna.
    Johanna
    se
    8,3
    2 november 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Laddar recensioner
Stäng