Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,9
Comfort
8,6
Locatie accommodatie
7,7
Faciliteiten
8,7
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,3
Beoordelingen
    Eize
    nl
    7,9
    4 oktober 2017
    Prima appartement- alles eigentijds ingericht Zeer vriendelijke gastvrouw.Heerlijke bedden.
    Het appartement en terras lagen beiden in de schaduw. In zomer fijn, maar niet in september.
    Het zwembad. Heerlijke bedden. Dagelijkse schoonmaak ( voor ons niet echt nodig).
    Jack Molenaar
    nr
    9,6
    12 september 2017
    Uitstekend
    Niets
    Alles oke
    Ronald
    nl
    9,6
    2 september 2017
    Mooi, vrij klein appartementen complex net buiten het centrum van Zadar.
    Eigenlijk niets!! Maar om iets op te schrijven..... Televisie en Wifi waren slecht. Dit kwam door een blikseminslag eerder die week. Goede rustige maar heel stoffige parkeerplek, schone auto was naderhand wit van het stof. Tip betaal gewoon met euro's, zodat je het bedrag betaalt, dat op internet wordt genoemd, maar dit geld eigenlijk overal in Kroatië.
    Het appartement heeft een eigen in de schaduw gelegen terras met eethoek. Je loopt een paar meter en je ligt in een mooi, fris, vrij klein zwembad. Eigenlijk is alles voorhanden wat je zou willen; hoekje met fauteuils, ligbedden, super compleet appartement met wasmachine en perfecte bedden.
    norbert
    be
    9,6
    1 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wendy
    be
    10
    25 augustus 2017
    ideale gezinsvakantie,met alles erop en eraan
    NIETS
    de gastvrouw was super,alles was tip top in orde,alles was heel proper,zwembad,terras ligstoeken en lounge was top,we hebbe een super vakantie gehad,de beste ooit!!!!
    Roy
    nl
    9,6
    24 augustus 2017
    Uitmuntend. Ideale uitvalsbasis
    Doucheruimte was te krap en klein
    Behulpzaamheid en vriendelijkheid van eigenaar.
    be
    7,9
    14 augustus 2017
    Meer verwacht voor de prijs
    Het uitzicht van het zwembad avond
    Claudia
    nl
    9,2
    27 juli 2017
    Dit is een leuk appartement met fijn zwembadje ! Het is dichtbij het centrum 25 min lopen of 200 meter naar de bus lopen en dan binnen 10 min sta je in t centrum . Winkel dichtbij en strand. We hebben een heerlijk verblijf gehad er liepen schilpadjes in de tuin dat vonden de kids geweldig.
    anja
    nl
    3,8
    17 juli 2017
    Verhaal bij booking klopt helemaal niet!
    Het is absoluut geen luxe accommodatie. Zeer verouderd en de badkamer is erg klein en basic met oude harde handdoeken. De accomodatie ligt 25 min lopen van het strand en 40 min van de oude stad. Dus wat op booking staat klopt helemaal niet. Er zouden 2 zwembaden zijn, maar wij hebben er maar 1 gezien. Misschien ligt de andere bij het andere gebouw, maar was dus dan niet makkelijk toegankelijk. Prijs- kwaliteit verhouding is hier erg zoek, want je betaald wel een fors bedrag hiervoor.
    Jan
    be
    7,9
    10 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    mohamed
    be
    9,6
    29 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Didier
    be
    6,2
    18 november 2016
    Voor de prijs moet men niet klagen ...
    Het appartement was ouderwets, en de koelkast maakte zoveel lawaai dat we de stekker uitgetrokken hebben. We bleven er inmiddels maar voor 1 nacht. De afgesloten parking stond helemaal vol wagens, waardoor we onze wagen op straat moesten achterlaten. Het hele appartement deed eigenlijk terugdenken aan onze eigen tijd uit de jaren 70.
    Voor zijn prijs hoeft men eigenlijk geen kritiek te geven, vermits men kan beschikken over een mooi tuintje met een even mooi zwembad.
    Thomas
    be
    9,6
    6 november 2016
    Perfect voor een gezin met kleine kinderen
    Zeer vriendelijk personeel
    walter
    be
    7,5
    29 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    An
    be
    7,5
    17 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    JAN GROOTVELD
    nl
    8,8
    4 augustus 2016
    Zadar ontdekken
    Inrichting appartement
    Tuin met zwembad
    David
    be
    8,8
    29 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Steven
    be
    9,2
    30 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pat_op_vakantie
    be
    8,3
    23 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    MTG
    nl
    8,8
    5 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten